Frakt

Normalt hanteras och skickas din order inom 24 timmar (Mån-Fre) Din order skickas med Posten eller DHL.

Ånger

Enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler har du som privatkund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta förutsatt att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick. Du som kund står för returfrakten vid åberopande av Ångerrätt. Vi förbehåller oss rätten att göra avdrag för använd/ öppnad vara. Eller helt avslå ånger om varan ej går att återställa. Vid retur måste kvitto eller kopia på denna medfölja. Kontakt med oss måste ha skett innan retur.  Vi förbehåller oss rätten att i de fall returen skett felaktig dvs kvitto saknas eller kontakt ej tagen avstå från återbetalning av varans värde. Vi kommer ej lösa ut paket mot postförskott eller underfrankerade försändelser.

Föjlande blankett skall fyllas i och med skickas till oss vid ånger: http://publikationer.konsumentverket.se/sv/publikationer/lagarregler/lagar/2angerblankett.html

Här hittar du mer info om ånger och avtal utanför affärslokal: 
http://www.konsumentverket.se/Lagar--regler/Konsumentlagar/Lag-om-distansavtal-och-avtal-utanfor-affarslokaler-/

Garanti och reklamation
Vi strävar efter att du som kund skall känna dig trygg när du handlar hos oss. Garantin gäller funktionsfel som uppkommer under garantitiden. Garantin gäller inte fel som uppstår vid eller efter egen förändring av produktens funktion och utseende, såsom ombyggnation, uppgradering eller annan konfigurering av produkten. Vi ger dig 1 års garanti på de flesta produkter i vårt sortiment.

Innan en garantireparation eller ett garantiutbyte kan godkännas behöver vi eller någon av våra samarbetspartners undersöka produkten. I det fall produkten inte är behäftad med ett garantifel, utan ett så kallat handhavandefel (inkluderar felaktigt inställd produkt, skada som beror på oaktsamhet mm), har vi eller serviceverkstaden rätt att debitera dig för undersökningskostnaden. Fraktkostnader och hanteringsavgifter (minst 99kr+porto) tillkommer.

Returadress

Malmö TeknikKompani HB 

Silverviksgatan 30

21374 Malmö