Frakt

Normalt hanteras och skickas din order inom 24 timmar (Mån-Fre) Din order skickas med Posten eller DHL.


Din order skickas till den adressen som uppgivits i samband med köpet. Adresser kan inte ändras på köp som är gjorde mot faktura eller delbetalning.
Du som kund ansvarar för att adressen & telefonnummer är komplett och rätt. Utskick som gjorts till adresser som är felaktiga eller ofullständiga ersättes ej.
För outhämtade paket/försändelser tillkommer en avgift på 180kr inkl moms

En del av babblarna.nu sortiment är beställningsvaror det vill säga att dessa inte lagerhålls utan beställs av vår leverantör vi efterfrågan. 

Förseningar kan förekomma vid extrem belastning hos oss eller våra leverantörer/fraktbolag te.x vid högtider. Någon kompensation för förseningar utges ej.

Brevaviseringar skickas som regel till ditt mobiltelefonnummer som SMS. Ange därför alltid mobiltelefonnummer!

 

Betalning

Vi erbjuder betalningar genom:

Klarna (Kort, Banköverföring, Faktura & Delbetalning)
PayPal

Rabattkoder

Vi erbjuder till och från och i marknadsföringssyfte rabattkoder till våra kunder. Dessa kan användas fritt med vissa undantag. För de varor som är exkluderade ifrån rabattkodsanvändning förbehåller vi oss rätten att kontakta kunden och eventuellt annullera ordern eller delar av ordern.

De varor som är exkluderade står det i regel i objekt texten eller/och i villkoren för rabattkoden!

Prissättning

babblarna.nu förbehåller sig rätten att annullera ordrar där varor vars pris är felaktigt satt sk tryckfel. (Har dock aldrig hänt)

Sekretess

Dina uppgifter är trygga med oss vi använder en säker server för betalningar som krypteras sk SSL. Vi lämnar aldrig dina uppgifter vidare förutom de som är nödvändiga för att kunna fullfölja leverans till dig. 

Ånger
Enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler har du som privatkund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta förutsatt att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick. Du som kund står för returfrakten vid åberopande av Ångerrätt. Vi förbehåller oss rätten att göra avdrag för använd/ öppnad vara. Eller helt avslå ånger om varan ej går att återställa. Vid retur måste kvitto eller kopia på denna medfölja. Kontakt med oss måste ha skett innan retur.  Vi förbehåller oss rätten att i de fall returen skett felaktig dvs kvitto saknas eller kontakt ej tagen avstå från återbetalning av varans värde. Vi kommer ej lösa ut paket mot postförskott eller underfrankerade försändelser.

Föjlande blankett skall fyllas i och med skickas till oss vid ånger:

 http://publikationer.konsumentverket.se/sv/publikationer/lagarregler/lagar/2angerblankett.html

Här hittar du mer info om ånger och avtal utanför affärslokal:

 

http://www.konsumentverket.se/Lagar--regler/Konsumentlagar/Lag-om-distansavtal-och-avtal-utanfor-affarslokaler-/

Garanti och reklamation
Vi strävar efter att du som kund skall känna dig trygg när du handlar hos oss. Garantin gäller funktionsfel som uppkommer under garantitiden. Garantin gäller inte fel som uppstår vid eller efter egen förändring av produktens funktion och utseende, såsom ombyggnation, uppgradering eller annan konfigurering av produkten. Vi ger dig 1 års garanti på de flesta produkter i vårt sortiment.

Innan en garantireparation eller ett garantiutbyte kan godkännas behöver vi eller någon av våra samarbetspartners undersöka produkten. I det fall produkten inte är behäftad med ett garantifel, utan ett så kallat handhavandefel (inkluderar felaktigt inställd produkt, skada som beror på oaktsamhet mm), har vi eller serviceverkstaden rätt att debitera dig för undersökningskostnaden. Fraktkostnader och hanteringsavgifter (minst 99kr+porto) tillkommer.

babblarna.nu ägs & drivs av Malmö TeknikKompani AB (559159-5938)

https://malmoteknik.se

babblarna.nu är en fristående webbshop som säljer produkter av varumärket babblarna. Vi har således inget samband eller samröre med babblarna.se eller Hatten Förlag / Hatten Education AB